Onderhoud CV Ketel

Een cv ketel staat het hele jaar voor u klaar maar heeft net als andere gebruiksartikelen op z’n tijd een onderhoudsbeurt nodig. Onderhoud aan het toestel zorgt voor behoud van uw toestel.
Tijdens een dergelijk beurt wordt de ketel schoongemaakt. Vervuiling gaat namelijk ten koste van het rendement van de cv-ketel. Door vervuiling zal de cv-ketel duurder in het gebruik worden.
Mocht tijdens het onderhoud cv ketel blijken dat er onderdelen zijn die aan vervanging toe zijn worden ze, natuurlijk in overleg met u, vervangen. Hiermee is het grootste deel van de storingen te voorkomen en kunt van uw cv-ketel op aan.
Bij de onderhoudsbeurt worden tevens diverse metingen verricht, zoals de afstelling van de brander, rookgasmeting, controle op dichtheid van de gasleiding.
Mocht de ketel u toch in de steek laten, dan staan wij voor u klaar.

Installatiebedrijf Kramer biedt u voor het onderhoud cv ketel twee abonnementsvormen aan:

• Het Onderhoudscontract
Hieronder valt een jaarlijkse beurt onderhoud cv-ketel. Hiermee kiest u voor veiligheid en goed functioneren van uw cv-ketel. Onderdelen die tijdens dit onderhoud worden vervangen zullen voor eigen rekening zijn. Wanneer er onverhoopt toch een storing optreedt, zal dat bezoek en de onderdelen voor eigen rekening zijn.

• Het Service-onderhoudscontract
Met dit contract kiest u voor de veiligheid van het onderhoudscontract en de zekerheid van een service contract. Met dit contract staat Installatiebedrijf Kramer garant voor het jaarlijks onderhoud cv-ketel en het verhelpen van storingen. Met dit contract zullen alleen de vervangen onderdelen voor u eigen rekening zijn.
Wilt u meer weten over de abonnementen kunt u contact met ons opnemen.